opc_loader

Over ons en de kunst op deze site                                            

Dert Nijland

Al sinds mijn jeugd ben ik met veel plezier actief met kunst. Op dit moment handel ik in kunst en verricht ik taxaties voor meerdere partijen. Ik koop kunst op veilingen en van particulieren. Kunst die mij aanspreekt of mijn interesse wekt, probeer ik  in mijn verzameling op te nemen. Een deel van die werken zijn op deze site zien en te bestellen.

Jacqueline Nijland-Potter

Door samen met Dert de inkopen te beschrijven en achtergrond-informatie van de kunstwerken en over de kunstenaars te zoeken, leer ik steeds meer over kunst en over de kunsthandel. Ik verzorg de informatie op deze site en schrijf over mijn ervaringen in mijn blog.

Andries Potter

Dert neemt ons mee naar veilingen, beurzen en andere plekken waar kunst verhandeld wordt.  Door deze activiteiten en door onze webwinkel leer ik steeds meer over kunst. Ik blijf me verbazen over de enorme kennis die Dert heeft over kunst. Ik gebruik mijn kennis over marketing om de webwinkel te helpen neerzetten.

Het doel van deze site is om de kunst aan te bieden en onze kennis te delen. Wij doen ons best om elk werk zorgvuldig te beschrijven. Van veel kunstenaars vindt u ook informatie door, onder de beschrijving, te klikken op: ‘meer van ....’. Op de contactpagina vindt u onze gegevens om contact met ons op te nemen en kunt u vragen stellen.  Nieuwe werken, aankondigingen van interessante tentoonstellingen of veilingen beschrijven we op de facebookpagina.