opc_loader

Welkom

Welkom op de site van Dert Nijland en mijn bedrijf: Dert Nijland Fine Arts. Ik ben sinds mijn jeugd al bezig met het verzamelen van kunst. In de loop der tijd is mijn kennis van kunst zo uitgebreid dat kunst mijn werk is geworden. Mijn werkzaamheden zijn tweeledig. Mijn expertise wordt ingehuurd door professionals, zoals het online veilinghuis BVA-Auction en curatoren vragen mijn expertise om kunstwerken te taxeren en te beschrijven. Daarnaast handel ik met veel plezier in kunst, die ik zelf inkoop en verkoop.

 

Kunstveiling voor het dierentehuis 'Hart, Soest

Omdat het dak gestolen is van het dierentehuis Soest, is er geld nodig. Daarom help ik, samen met vele andere vrijwilligers, mee aan de kunst en kitsch veiling. Op 11 en 12 september 2015 van 13 tot 17 uur zijn er kijkdagen voor deze veiling. De veiling zelf wordt gehouden op zondag 13 september van 13 tot 17 uur. Onder het tabblad VEILING zijn enkele van de kunstwerken te zien.

Op alledrie de dagen is er een brocantemarkt van 13 tot 17 uur. Locatie: Boerderij Het Gagelgat, Birkstraat 107, Soest.

De volledige catalogus is te vinden via de site van het dierenthuis: https://www.dierenzorgeemland.nl/


U doet mij een groot plezier door uw vragen aan mij te stellen over kunstwerken, die u aanspreken. U kunt dan meer te weten komen over het kunstwerk dat uw interesse heeft.  Ik help u graag, ook als uw kunst zoekt, die u niet op mijn site kunt vinden. Telefoon: 033 - 888 4216 of 06 - 513 72 431, mail: info@www.dertnijlandfinearts.nl.

 

Koopt u kunst via mijn website, dan hebben we telefonisch of via de mail contact over het versturen en / of bezorgen van de kunst.
 

Artikel 1 tot 193 (van de 193 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 193 (van de 193 artikelen). Resultaat:1