opc_loader

Sheherazade pardonnée

Artikelnr: 376

Houtgravure

Afmetingen 20 x 15 cm

Shehrazade Pardonnée, Kees van Dongen

Shahrazade krijgt vergiffenis en trouwt met haar Oosterse prins, aan wie ze 1001 nachten verhalen heeft verteld. Overigens had ze ook al 2 kinderen van hem, dus het bleef niet bij het vertellen van verhalen.
Deze houtsnede maakte Kees van Dongen voor het boek: 1001 Nacht. Op pagina 169 van Kees van Dongen, Het complete grafische werk, door Jan Juffermans, is dit werk beschreven. (Zwolle, uitgeverij Waanders 2002, Utrecht, uitgeverij A.W. Bruna, 2010).
Dit artikel is verkocht. Bent u op zoek naar werk van Kees van Dongen, zoek op de naam 'Dongen' op deze site want ik heb nog meer werk van hem. Of laat het mij weten,  dan ga ik graag voor u op zoek.  Ik volg de Nederlandse en Europese kunstveilingen iedere dag, dus voor mij is het makkelijk (en leuk) om ook uw zoekopdracht uit te voeren. Via de contactpagina kunt u mij laten weten wat u zoekt.

40,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Houtgravure

20 x 15 cm

Illustratie uit het boek 1001 nacht waarin Shahrazade elke nacht verhalen vertelt en na een aantal kinderen en 1001 nachten het leven wordtr gespaard.

Sheherazade pardonnée heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sheherazade pardonnée


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items