opc_loader

á la fontaine au claire de lune (bij de fontein in de maneschijn)

Artikelnr: 375

Houtgravure uit 1001 nacht

Afmetingen 20 x 15 cm

Bij de fontein in de maneschijn, Kees van Dongen

DIt is een  mooie houtgravure die Kees van Dongen maakte voor de uitgave van het (3-delige) boek: 1001 nuits. Het verhaal is niet te volgen vanwege de vele raamvertellingen in raamvertellingen, maar de plaatjes zijn geweldig. De houtgravures van Kees van Dongen uit 1001 nacht worden beschreven in het standaard werk over de grafiek van Kees van Dongen (zie pag, 169 van : Kees van Dongen, Het complete grafische werk.door Jan Juffermans, (Zwolle, uitgeverij Waanders 2002 / Utrecht, uitgeverij A.W. Bruna, 2010)

Dit artikel is verkocht. Bent u op zoek naar werk van Kees van Dongen, zoek op de naam 'Dongen' op deze site want ik heb nog meer werk van hem. Of laat het mij weten,  dan ga ik graag voor u op zoek.  Ik volg de Nederlandse en Europese kunstveilingen iedere dag, dus voor mij is het makkelijk (en leuk) om ook uw zoekopdracht uit te voeren. Via de contactpagina kunt u mij laten weten wat u zoekt.

40,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Houtgravure

20 x 15 cm

Illustratie uit het boek 1001 nacht waarin Schahrazade elke nacht verhalen vertelt, over nachtelijke avonturen en betoveringen en 1001 andere figuren en onderwerpen.

á la fontaine au claire de lune (bij de fontein in de maneschijn) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
á la fontaine au claire de lune (bij de fontein in de maneschijn)


Aanbevolen artikelen: