opc_loader

le barque d'or (de gouden boot)

Artikelnr: 370

Houtgravure

Afmetingen 20 x 15 cm

De Gouden Boot, Kees van Dongen

Op zoek naar een bijzonder kado voor een kunstliefhebber en zeiler? Bij een van de verhalen uit 1001 nacht maakte Kees van Dongen deze illustratie van de dame op weg naar haar gouden boot.

Deze afbeelding maakte Kees van Dongen bij het verhaal uit 1001 nacht over de Gouden Boot (barque d'or). De illustratie worden door Kees van Dongen kenner, Jan Juffermans beschreven op pag 169 van: Kees van Dongen, Het complete grafische werk.door Jan Juffermans (Zwolle, uitgeverij Waanders 2002 / Utrecht, uitgeverij A.W. Bruna, 2010). 

Dit artikel is verkocht. Bent u op zoek naar werk van Kees van Dongen, zoek op de naam 'Dongen' op deze site want ik heb nog meer werk van hem. Of laat het mij weten,  dan ga ik graag voor u op zoek.  Ik volg de Nederlandse en Europese kunstveilingen iedere dag, dus voor mij is het makkelijk (en leuk) om ook uw zoekopdracht uit te voeren. Via de contactpagina kunt u mij laten weten wat u zoekt.

40,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Houtgravure

20 x 15 cm

Illustratie van Nederlandse schilder Kees van Dongen uit het boek 1001 nacht waarin Schahrazade elke nacht verhalen vertelt, over zeereizen en zeerovers en 1001 andere figuren en onderwerpen.

le barque d'or (de gouden boot) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
le barque d'or (de gouden boot)


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items