opc_loader

Vredesduif (La Colombe)

Kleuren serigraph poster

 52 x 60 cm

 

De vredesduif van Pablo Picasso

 

Dit werk is verkocht. Bent u op zoek naar de vredesduif of ander werk van Picasso? Laat het ons weten via de contactpagina. Omdat wij dagelijks de Nederlandse en internationale veilingen volgen, is het voor ons leuk en makkelijk om voor u op zoek te gaan.

Deze afbeelding maakte Pablo Picasso in 1949 in Parijs. Deze tekening werd gebruikt voor de Eerste Internationale Vredes Congres in Parijs, in 1949 en wordt sindsdien de Vredesduif genoemd. Een mooi artikel door Ina Cole over deze poster, de vredesduif van Picasso en zijn voorkeur voor duiven is via deze link te lezen.

 

Gesigneerd in de plaat:  "Picasso" en "10 mai 1962" en voorzien van een blindtempel:  "Editions Combat Pour La Paix copyrigt S.P.A.D.E.M. *Paris". De typefout in het woord ‘copyrigt’ staat in de stempel en is niet van mij.

 

Dit werk is nog niet ingelijst.

 

 

Dit schilderij is inmiddels verkocht. Bent u op zoek naar betaalbaar werk van Picasso? laat het mij dan weten via de contactpagina. Ik houd de Nederlandse en internationale veilingen bij en vind het leuk om voor u op zoek te gaan.

 

* S.P.A.D.E.M. staat voor:  Société de la Propriété Artistique et des Dessins et Modèles, dit is een organsiatie die zich bezighoudt met bescherming van  copyright voor schilders en hun nabestaanden in Frankrijk. 

0,00

Kleuren serigraph poster

 52 x 60 cm

Vredesduif (La Colombe) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vredesduif (La Colombe)


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items